Top istiridye mantar tohumu Secrets
Top istiridye mantar tohumu Secrets
Blog Article
· İceberg marulu genellikle soğuk hava koşullarını sever. Bu nedenle, tohumları genellikle baharın erken veya sonbaharın başlarında ekebilirsiniz. Toprak sıcaklığı five-18 °C arasında olmalıdır.
İstiridye mantarı yapraklarının kenarı yukarı doğru dönüyorsa veya mantar sapı uzuyorsa oksijen yetersizdir.
Kapak, daha sonra, taban malzemesi hala kuruyorken kabın içine yerleştirilir. Kapak daha sonra ağırlıkları eşit olarak dağıtılarak tartılır.
Bu nedenle mantarı üretirken aynı zamanda farklı fiyatlarla alternatif satış kanalları bulunmalıdır.
Kuzu göbeği mantarını tüm yönleriyle tanıdık ama sizin aklınızda bir de "Kuzu göbeği mantarı nasıl yetiştirilir?" sorusu oluşmuş olabilir. Yetiştirilmesi zor bir bitki olması kuzu göbeği mantarının diğer mantarlardan daha pahalı olmasının en önemli sebeplerinden biri.
Mantarlar doprakta yetişmezler diğer bitkiler gibi fotosentez yapamazla bundan dolayı bitkilere yapışık olarak doğada ağaç diplerinde yetişirler. İhtiyaçları olan besini bitkilerden alırlar bitkilerden aldıkları besin fotosentez sonrası oluşan besinlerdir çünkü mantarlar fotosentez yapamazlar.
Carolina Reaper dünyanın en acı biberi olduğu için sıklıkla eşek şakalarının başrolü oluyor. Arkadaşlarına şaka yapmak isteyenler, bu biberden satın alarak karşısındaki kişilere yediriyorlar.
Her kullanımdan sonra elbiseler kağıtlara sarılıp otoklava veya kurutma dolabına yerleştirilmeli ve burada 130 C 'de iki saat süreyle steril hale getirilmelidir. Sterilizasyon süresi sonunda kağıda sarılı şekilde çıkarılıp temiz bir dolapta tekrar kullanıma kadar kapalı muhafaza edilmelidir.
Mantar tohumlarında olduğu gibi istiridye mantar tohumuda aslında, buğworking day, darı, kuşyemi gibi şeylere aşılanarak click here elde edilir.
İlk parti istiridye mantarını hasat ettikten sonra, ikinci bir mahsul yetiştirebilirsiniz. İkinci meyve verme turu için bol miktarda miselyum kalıntısı olacaktır. Tek yapmanız gereken ikinci tur için alt tabakayı nemlendirmektir.
Bu işlem bittikten sonra karaçam ve diş budak ağacının çevresinde yer alan alanı alçı, odun külü ve turba yosunu ile hazırlayın.Bu hazırlık aşaması bittikten sonra mantar sporlarının oluştuğu suyu bu alana eşit miktarda dökün.
l Kompost karanlık bir odada tutulmalı bunun yanında her gün bir fileıs fıs lawnımı ile sulanmalıdır.
Uzmanlık: Deneyimli bahçıvanlardan oluşan ekibimiz, rehberlik sağlamak ve sorularınızı yanıtlamak için her zaman hizmetinizdedir.
Burada dikkat edilmesi gereken nokta ikinci flaş sırasında daha az mantar toplanacak olmasıdır. Bu da maliyetleri ve üreticinin nakit dengesini bozabilir.